Over ons

Waarom Tuinpadmal.nl

✔ Gratis bezorging vanaf €60,-
✔ Exclusief verkrijgbaar
✔ Alleen bij ons te koop
✔ Uit voorraad leverbaar

Hoe werkt het?

In onze online handleiding geven wij uitleg over hoe u onze producten gebruikt. Een direct antwoord op uw vragen vindt u bij de veelgestelde vragen. Nog steeds vragen? Neem dan gerust contact op!

Het verhaal achter Tuinpadmal.nl

“De grote rage uit Amerika nu eindelijk in Nederland.”

Het team van tuinpadmal.nl bestaat uit drie enthousiaste medewerkers die sinds 2012 websites voor consumenten maken. Het idee van een tuinpad mal kwam omdat een vriend van ons een tuinpad aan wilde leggen, maar niet het budget en de kundigheid heeft om een dergelijk pad aan te (laten) leggen. Hij vroeg of wij wat wisten, en na wat rondzoeken kwamen wij terecht op een website uit Amerika waar deze mallen te koop zijn. Na nog meer zoeken kwamen we erachter dat deze mal nog niet te koop was in Nederland.

We hebben de mal toen maar besteld en kwamen erachter dat het een top product is; deze mal werkt supergoed en in een paar uur hadden wij een compleet pad aangelegd van zo’n 5 meter lang. Omdat het zo’n goed product is en Nederland nog geen verkooppunt heeft zijn wij tuinpadmal.nl begonnen. Wij importeren tuinpadmallen en hebben een flink assortiment. Daarom kunnen wij de tuinpad mal tegen een scherpe prijs aanbieden. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan uw tuinpad mal.

Met onze producten leg je zelf een uniek tuinpad of terras voor minder dan €6/m²! Met een tuinpad mal kan je goedkoop en gemakkelijk zelf een DIY tuinpad of terras aanleggen, ook als je geen kennis hebt van tuinpaden aanleggen! Het is leuk om te doen en ook nog is veel goedkoper en mooier dan een standaard tuinpad.